Waarom & Hoe.

Waarom bij ons een springkasteel bestellen…

 

Jumpfever staat garant voor springplezier tegen een lage prijs. Hoger springen voor een lagere prijs.

Wij leveren speelse en leuke springkastelen met allerhande extra’s zoals glijbaan, obstakels, thema’s om uw kinderen te laten wegdromen in hun fantasiewereld. Welk kind droomt er niet van een heuse burcht tijdens het ridderspel, of het trotseren van haaien en nog veel meer. Het zijn die kleine extra’s die het jullie kinderen eens zo leuk en spectaculair maken om zich heel de dag geen seconde te vervelen. Wij willen deze extra’s aanbieden zonder meerprijs. Een leuk spectaculair springkasteel tegen een lage prijs.

 

Al de springkastelen worden geleverd en opgehaald door ons. De prijs is incl. BTW en vervoer binnen een straal van 15 km rond Hove.

Enkel onze springkastelen zijn inclusief levering. Suikerspinmachines, popcornmachines, wafelijzers, pannenkoekenplaten en spelen zoals vier op een rij dienen zelf afgehaald en terug gebracht te worden. Bij combinatie met een springkasteel kan dit mee geleverd worden. Er dient een waarborg van € 100 per toestel betaald te worden bij levering.

 

Hoe gaat het in zijn werk ?

 

U neemt contact op met ons via email of telefoon. We controleren of het gewenste springkasteel of toestel op de door u gevraagde datum nog vrij is.

Indien dit het geval is zullen wij vragen welk de ondergrond is waar het kasteel moet staan.

Ook wensen we de juiste contact en leveringsgegevens te verkrijgen evenals gewenste uur van levering en ophalen. Wij sturen u dan een  bevestiging.

Bij levering tekent u het huurcontract en betaalt u het volledige bedrag inclusief 100 euro waarborg per toestel.

De waarborg wordt onmiddellijk terug betaald wanneer we het gehuurde materiaal terug komen ophalen en dit proper en in goede staat terug wordt afgeleverd conform de huurvoorwaarden.

 

Voor meer vragen of inlichtingen contacteer ons gerust.

 

Het Jumpfever team.